ALGUN DUBTE?

PREGUNTES FREQÜENTS

Especialitzat en oferir respostes eficients per a empreses o particulars que necessitin assessorament legal i necessiti els serveis d'un advocat.


Reclamació d'indemnitzacions, solució de conflictes familiars i matrimonials, tramitar una herència, solució de temes administratius, conflictes civils i penals, entre d'altres.

Pots contactar a través de les vies disponibles: sol·licitant directament una consulta a través de la pàgina web, escriure al correu electrònic, mitjançant WhatsApp o trucada telefònica o amb una reunió presencial.

Estem a l’Adreça: Crec Coworking Sabadell, carrer del Sol núm. 62. CP 08201. Sabadell – Barcelona.

Per a la millor gestió del vostre cas cal que concreteu la vostra cita amb anterioritat.

Telèfon o WhatsApp: 629778011

Correu electrònic: info@eduardtortajada.es

L'assessoria és en exclusiva per l'advocat Eduard Tortajada, que estarà personalment a la seva disposició durant tot el cas.

Amb anterioritat a la primera consulta s'indica la documentació necessària per analitzar-ne el cas. Es recomana portar qualsevol document que permeti ajudar a la resolució del cas. S'informa el client de les variants i opcions del procediment i desenvolupament del cas.

En contractar els serveis d'Eduard Tortajada i després de començar la gestió del cas rebrà actuacions, dates clau, documents presentats, resolucions judicials o de qualsevol altre organisme. A més, rebreu informació a través de mitjà telefònic i/o presencial.

La durada dels procediments judicials depèn del tipus d’assumpte i de la càrrega de treball del jutjat en què recaigui el procediment, són variables. El nostre interès és que els assumptes durin el menor temps possible, intentant que els tràmits s'agilitin al màxim.

Atenció personalitzada per a cada cas que se'ns planteja.
Llarga experiència en diferents àrees del dret.
Òptims resultats en els procediments que acaben amb èxit.
Confidencialitat i honestedat en el maneig de tots els assumptes.
Seguiment del procediment per mantenir al dia el client.

El cost dels honoraris depèn del tipus de cas, la complexitat i el procés.

Tot i això, a l'inici sempre es realitza un pressupost detallant els serveis inclosos, les obligacions de cada part i el preu dels processos.

TOP
×